Sinds vorig jaar, na het winnen van de clubkampioenschappen op onze tennisvereniging, heb ik gas terug moeten nemen met sport. Erg jammer want er lag nog een hele zomer vol toernooien voor me waar ik graag aan mee wilde doen. De rechterknie was té pijnlijk om nog te rennen of sprintjes te kunnen trekken. Sindsdien ben ik ook onder behandeling van mijn fysio.

Eind vorig jaar kwam er eindelijk verbetering. Ik kon de knie weer buigen en tennis was gelukkig ook weer mogelijk, maar hardlopen was nog iets teveel gevraagd. Ja, 10 minuten lukte wel, maar dan schoot de pijn in de knie er weer in en moest ik weer een paar dagen rustig aan doen.

De laatste 2 maanden ben ik intensief bezig geweest met krachtoefeningen om mijn core en benen sterker te maken. Wat een heerlijk gevoel en waardering voor al het werk kreeg ik vandaag omdat ik eindelijk langer kon doorlopen. Zelfs na 4,2km geen pijn in de knie! Wat een fijne start van 2018, een mooie start om verder uit te bouwen.

Vorig artikel Vuurtoren Visschershoek bij zonsondergang
Volgend artikel 3D visualisaties AFAS