Sinds een aantal maanden ben ik bezig met een toffe opdracht op mijn werk. AFAS Software, één van de grootste Nederlandse leveranciers van ERP software, gaat een volledig nieuw complex bouwen: het AFAS Experience Center. Kantoren, opleidingsruimten, sport, binnentuin, restaurant, studios en een theater waar 824 mensen plaats kunnen nemen. Het totale complex neemt een slordige 62.000 m2 in beslag. Ik heb voor dit ‘Silicon Valley in het klein’ diverse 3D visualisaties mogen maken.

Grootformaat en magazine

Eén is zelfs op grootformaat 3,6 bij 2,6m geprint en hangt aan de muur op het kantoor van AFAS, en in de laatste editie van De Verbinding van Dura Vermeer staat dezelfde visualisatie zelfs op de voorkant. Hier ben ik echt trots op! Ik kan al verklappen dat we ook met Virtual Reality bezig zijn. Binnenkort meer hierover.

Vorig artikel Na maanden eindelijk pijnvrij
Volgend artikel Fileleed